11.4 C
Belgrade

„Trka oslobođenja grada Beograda” menja javni prevoz 16. oktobra

Tokom privremenog zauzeća kolovoza za potrebe održavanja manifestacije „Trka oslobođenja grada Beograda”, 16. oktobra, od 18 časova do 22.30 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza u ulicama Kolarčevoj, Terazije, Kralja Milana (deo do Ulice kneza Miloša). 

Kako je saopštio Sekretarijat za javni prevoz, trolejbusi na liniji 29 saobraćaće od terminusa „Medaković 3” do Trga Slavija i nosiće oznaku 29L. Vozila sa linija 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linije E2 u oba smera će saobraćati ulicama Francuskom, Trg republike, Makedonskom, Dečanskom, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom. Autobusi sa linije 27 će saobraćati Bulevarom kralja Aleksandra, ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Makedonskom, Trg republike, odnosno od Trga republike redovnom trasom. Vozila sa linije 31 će u oba smera ići ulicama Studentski trg, Vasinom, Trg republike, Makedonskom, Dečanskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjinom, Trg Slavija i dalje redovnom trasom.

Minibus linija E9 će u oba smera, umesto preko Terazija, saobraćati od Trga Slavija Beogradskom ulicom, Bulevarom kralja Aleksandra, ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Makedonskom i dalje redovnom trasom. Umesto autobuske linije EKO2, privremeno se uspostavlja autobuska linija EKO2L, koja će saobraćati na relaciji Beograd na vodi – Trg Slavija.

Vozila sa linija 24, 26, 37, 44 i E2 će u smeru ka Trgu Nikole Pašića koristiti stajalište „Trg republike” u Makedonskoj, koje u redovnom režimu koriste vozila sa linija 28 i 41 ispred „Dunav osiguranja”, precizirano je u saopštenju.

beogradski.rs / Grad Beograd

Najnovije

Belgrade
clear sky
11.4 ° C
11.9 °
9.7 °
62 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °