-0.3 C
Belgrade

„Trofej Beograda” u vaterpolu

„Trofej Beograda” u vaterpolu za 2021. godinu biće održan 19. i 20. novembra u sportskim centrima „Pinki” i „Nikola Tesla” u Obrenovcu kroz kvalifikacione runde, dok je finalni deo zakazan za 4. i 5. decembar. Učestvovaće ukupno 11 pionirskih ekipa koje su podeljene u dve grupe – grupa A igra na bazenu Sportskog centra „Pinki” i grupa B na bazenu Sportskog centra „Nikola Tesla” u Obrenovcu. 

Takmičenje u Sportskom centru „Pinki” počinje u petak, 19. novembra, a u Sportskom centru  „Nikola Tesla” u Obrenovcu u subotu, 20. novembra. Obe grupe završavaju kvalifikacioni deo 28. novembra, saopštili su iz Sekretarijata za sport i omladinu. 

Zbog epidemiološke situacije, ove sezone neće biti inostranih ekipa, a od domaćih u grupi A učestvuju vaterpolo klubovi: „NBG 11. april”, „Singidunum”, „Partizan 2”, „Stari grad”, „Zemun”, dok će u grupi B igrati „Partizan 1”, TENT, Beograd, „Crvena zvezda”, „Košutnjak”. 

Najbolje dve ekipe iz svake grupe plasiraće se na završni turnir koji je na programu 4. i 5. decembra. „Trofej Beograda” u vaterpolu je organizovan pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, koji je obezbedio neophodna finansijska sredstva, pehare i medalje za najbolje učesnike.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
light snow
-0.3 ° C
4.8 °
-0.3 °
99 %
0.9kmh
75 %
Уто
2 °
Сре
3 °
Чет
6 °
Пет
3 °
Суб
5 °

Servisne vesti