23.1 C
Belgrade

U Gradskoj opštini Zvezdara održan novi sastanak sa upravnicima stambenih zajednica

U Gradskoj opštini Zvezdara održan je novi sastanak sa upravnicima stambenih zajednica sa Zvezdare. Ovog puta u središtu pažnje bili su problemi sa kojima se suočavaju građani Konjarnika. Sastanku su prisustvovali predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić i član opštinskog Veća Miroslav Lazić sa saradnicima, kao i koordinator opštinskog Komunalnog saveta Mihailo Dosković.

Predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić istakao je da se u Opštini vrlo ozbiljno pristupa poslu koji je vezan za funkcionisanje stambenih zajednica što pokazuje i činjenica da GO Zvezdara ima najveći broj registrovanih stambenih zajednica u Gradu.

„Sastanci sa upravnicima stambenih zajednica organizuju se redovno, već nekoliko meseci, svake dve nedelje, u cilju jačanja saradnje ali i bržeg i efikasnijeg rešavanja problema. Sastanci su i prilika da predstavnici stambenih zajednica saznaju za pogodnosti koje registrovane stambene zajednice i vlasnici stanova mogu da ostvare“, rekao je Jeremić. On je dodao da svakom sastanku prisustvuju i predstavnici javnih komunalnih preduzeća kojima upravnici mogu da postave pitanja, ukažu na svoje probleme a sve u cilju poboljšanja uslova stanovanja u stambenim zgradama.

Ovom prilikom prisutni su bili predstavnici JKP „Gradska čistoća” kojima su upravnici stambenih zajednica sa Konjarnika ukazali na određene probleme u svojim zgradama.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
scattered clouds
23.9 ° C
24.8 °
22.1 °
65 %
2.6kmh
40 %
Суб
24 °
Нед
23 °
Пон
17 °
Уто
22 °
Сре
17 °