0.7 C
Belgrade

U Opštini Zvezdara održana deseta podela paketa dobrodošlice za zvezdarske bebe

U Gradskoj opštini Zvezdara, danas je uručeno još 80 paketa dobrodošlice roditeljima zvezdarskih beba. Pored roditelja, na malu svečanost, desetu po redu, došli su i poneki baka i deka, ali i najmlađi Zvezdarci kojima su pokloni namenjeni.

Poklone za najmlađe Zvezdarce je uručio predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić, sa saradnicima, čestitajući roditeljima, bakama i dekama pridošlice u njihove porodice, i rekavši da ima zadovoljstvo da najmlađim Zvezdarcima poželi dobrodošlicu i puno uspeha u životu.

On je rekao da je ponosan na činjenicu da opština Zvezdara po podacima iz najnovijeg Popisa stanovništva ima najviše novih stanovnika i da ima pozitivan prirodni priraštaj zbo velikog broja beba koje se na njoj rađaju o čemu svedoči i podatak da je od prošle godine u Porodilištu KBC „Zvezdara” rođeno više od 2.200 beba.

„Zbog toga smo, pored drugih aktivnosti namenjenih najmlađima, organizovali i ovu akciju, na koju smo jako ponosni, sa željom da najmlađim Zvezdarcima poželimo dobrodošlicu, a njihovim porodicama malo pomognemo u periodu kada su dobile novog člana”-rekao je Jeremić i obavestio prisutne da će zbog bezbednosti dece u saobraćaju, o kojoj Opština Zvezdara vodi posebnu pažnju, tokom jeseni biti oglašen novi javni poziv za dodelu auto sedišta za decu na koji će moći da se prijave.

Prisutni roditelji su zahvalili Vladanu Jeremiću i Opštini na organizaciji ove akcije koja im, kako su rekli, puno znači u prvim mesecima po dolasku beba u domove, jer je u paketima koje su dobili sve korisno.

Pored paketa dobrodošlice, koji su jednoobrazni i čija je vrednost 5.000 dinara, roditelji zvezdarskih beba dobili su i komplet od 3 knjige za pravilno informisanje o ranom razvoju dece i odgovornom roditeljstvu.

beogradski.rs / GO Zvezdara

Najnovije

Belgrade
clear sky
0.7 ° C
1.3 °
-0.9 °
71 %
1.5kmh
0 %
Пон
3 °
Уто
7 °
Сре
5 °
Чет
2 °
Пет
4 °