-2.2 C
Belgrade

U Opštini Zvezdara održana psihološka radionica Ivane Kuzmanović „Bezuslovno s granicama”

U okviru projekta pod nazivom „Kultura kao izvor zdravlja, znanja i blagostanja“, koji realizuje Udruženje za razvoj zdravlja, znanja i blagostanja i Beograda, a čija realizacija je pomognuta sredstvima iz budžeta GO Zvezdara za finansiranje ili sufinansiranje programa/projekata u kulturi u 2021. godini, u GO Zvezdara je održano interaktivno predavanje pod nazivom „Bezuslovno s granicama“ pisca, kouča i edukatora Ivane Kuzmanović.

Prisutnima se u ime Gradske opštine Zvezdara obratila zamenik predsednika opštine Dragana Đurić.

Pred većim brojem zainteresovanih posetilaca, u okviru ove teme, koja se realizuju tokom kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”, Ivana Kuzmanović je davala odgovore na neka važna pitanja kao što su: Kakva je veza između ličnih granica i bliskosti? Šta znači bezuslovna ljubav? Zašto žrtvovanje ne znači ljubav? Zašto osobe koje u ime ljubavi pružaju „celu sebe“, ostaju bez ljubavi ne iskusivši je? Šta zaista znači sebičnost u ljubavi? i druga.

Veći broj postavljenih pitanja, na koja je Ivana Kuzmanović davala odgovore, pokazala su veliko interesovanje pripadnika oba pola za ovu temu, a odgovori Ivane Kuzmanović su otklonili neke dileme prisutnih.

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
overcast clouds
-2.2 ° C
-0.2 °
-4.3 °
85 %
0kmh
88 %
Пет
4 °
Суб
3 °
Нед
6 °
Пон
5 °
Уто
1 °

Servisne vesti