12.6 C
Belgrade

U Stublinama konsultacije o priključku na vodovod

JKP “Vodovod i Kanalizacija” i Savet MZ Stubline planiraju kontiniurane susrete sa meštanima Stublina. Na inicijativu poslovodstva JKP “Vodovod i kanalizacija” od 15. septembra, pa svake naredne srede, u Mesnoj zajednici Stubline, od 8 do 13 časova, biće organizovani razgovori i konsultacije sa meštanima ovog sela, na temu priključenja novih potrošača na vodovodmu mrežu.

Branko Matić, direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod i kanalizacija” je istakao da se u JKP ”Vodovod i kanalizacija” trude da svoj rad što više približe građanima.

– Trudimo se da građanima omogućimo sve usluge koje pružamo, da omogućimo sve procedure da što brže završe i pribave svu dokumentaciju koja im je potrebna. U tom smislu na delu novoigrađene mreže u Stublinama i Piromanu mi ćemo organizovati da svake srede, ujutru od 8 do 13 časova jedan službenik vodovoda i jedan predstavnik mesne zajednice budu prisutni u domu u Stublinama. Ovim putem pozivamo sve građane koji imaju nameru da se priključe na vodovodnu mrežu da dođu i ponesu one papire koje imaju i da na taj način razrešimo sve eventualne probleme koje imaju – reko je Matić i podsetio šta je građanima neophodno od dokumentacije kako bi ostvarili pravo na priključak na vodovodnu mrežu.

– Potrebna su u suštini tri papira, jedan je kopija plana, list nepokretnosti i treći građevinska dovola ili rešenje o ozakonjenju. Zaista u samom radu na terenu dolazimo do različitih situacija i zajednički se trudimo da ih sve prevaziđemo. Da bi to ubrzali mi smo se dogovorili sa predstavnicima mesne zajednice Stubline da zajednički rešavamo te probleme tamo kod njih, a ne da oni dolaze u Obrenovac – poručio je Matić.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...