2.9 C
Belgrade

U svečanoj sali GO Vračar održani Okružni susreti medicinskih sestara Srbije

U svečanoj sali Gradske opštine Vračar u subotu su održani Okružni stručni susreti medicinskih sestara Srbije. Domaćin skupa bio je PU „Vračar“, uvek otvoren za svaki vid saradnje, naročito u pogledu edukacije i stručnog usavršavanja.

Gosti skupa Saveza udruženja medicinskih sestara, na čelu sa predsednicom Jadrankom Spasić, bili su zamenica gradonačelnika Vesna Vidović, predstavnici Ministarstava prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu, Zavoda za unapređivanje obrazovanje.

Direktorka PU“Vračar“ Jelena Jelenić Janković istakla je saradnju ustanove kojom rukovodi sa Gradskom opštinom Vračar, na svim nivoima: „Naš zajednički rad ogleda se u dobrobiti za svako dete i njegovu porodicu, i ne samo na Vračaru već mnogo šire“.

Savez udruženja medicinskih sestara predškolskih ustanova Srbije dodelio je zahvalnice za podršku i doprinos razvijanju i osnaživanju statusa strukovnog udruženja Jeleni Jelenić Janković i Gradskoj opštini Vračar.

Biljana Rakić, član Veća Opštine Vračar, zahvalila se u ime opštinske uprave i rekla da je briga o deci prioritet društvene politike, kojom Gradska opština Vračar želi da stvori jednake mogućnosti za srećno i bezbrižno detinjstvo sve dece na svojoj opštini, radeći iz dana u dan na unapređenju uslova u kojima naša deca odrastaju.

beogradski.rs / GO Vračar

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.9 ° C
3 °
2.4 °
90 %
3.6kmh
75 %
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
9 °
Уто
7 °