13.6 C
Belgrade

U svečanoj sali GO Vračar održani Okružni susreti medicinskih sestara Srbije

U svečanoj sali Gradske opštine Vračar u subotu su održani Okružni stručni susreti medicinskih sestara Srbije. Domaćin skupa bio je PU „Vračar“, uvek otvoren za svaki vid saradnje, naročito u pogledu edukacije i stručnog usavršavanja.

Gosti skupa Saveza udruženja medicinskih sestara, na čelu sa predsednicom Jadrankom Spasić, bili su zamenica gradonačelnika Vesna Vidović, predstavnici Ministarstava prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu, Zavoda za unapređivanje obrazovanje.

Direktorka PU“Vračar“ Jelena Jelenić Janković istakla je saradnju ustanove kojom rukovodi sa Gradskom opštinom Vračar, na svim nivoima: „Naš zajednički rad ogleda se u dobrobiti za svako dete i njegovu porodicu, i ne samo na Vračaru već mnogo šire“.

Savez udruženja medicinskih sestara predškolskih ustanova Srbije dodelio je zahvalnice za podršku i doprinos razvijanju i osnaživanju statusa strukovnog udruženja Jeleni Jelenić Janković i Gradskoj opštini Vračar.

Biljana Rakić, član Veća Opštine Vračar, zahvalila se u ime opštinske uprave i rekla da je briga o deci prioritet društvene politike, kojom Gradska opština Vračar želi da stvori jednake mogućnosti za srećno i bezbrižno detinjstvo sve dece na svojoj opštini, radeći iz dana u dan na unapređenju uslova u kojima naša deca odrastaju.

beogradski.rs / GO Vračar

Najnovije

Belgrade
light rain
13.7 ° C
14.1 °
11.5 °
73 %
5.7kmh
0 %
Суб
15 °
Нед
6 °
Пон
2 °
Уто
2 °
Сре
-1 °