2.5 C
Belgrade

U toku je čišćenje kanalske mreže na teritoriji gradske opštine Obrenovac

U toku su radovi na čišćenju dela rečnog korita Tamnave, što predstavlja početak čišćenja kanalske mreže na teritoriji gradske opštine Obrenovac. Projekat se realizuje u saradnji sa Javnim vodoprivrednim preduzećem ”Beogradvode”. Danas su radove duž Tamnavske ulice, obišli predstavnici opštine Obrenovac.

Član veća opštine Obrenovac Ivan Stojić ovom prilikom naglasio je, da će kanalska mreža na teritoriji opštine Obrenovac biti čišćena prema prioritetima.

– Krenuli smo sa čišćenjem od korita Tamnave, potom prelazimo ka Baričkoj reci, takođe radimo na čišćenju korita Beljanice u Konticama i Draževcu – naveo je Stojić i dodao, da će se pre svih čistiti rečna korita koja su zapuštenija, gde su potrebe za uređenjem veće.

Pomoćnik predsednika opštine Obrenovac Dragan Blažić rekao je, da će deo grada oko Tamnavske ulice u narednom periodu dobiti potpuno novi izgled.

– Pored čišćenja kanala, ovi radovi su i uvod u projektovanje novog atletskog stadiona, odnosno staze kojih će biti 8 i tri sportska terena koji će se nalaziti nadomak stadiona – istakao je Blažić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °