12 C
Belgrade

U toku radovi na izgradnji putne infrastrukture u mesnoj zajednici Draževac u Obrenovcu

U toku je realizacija projekta ”Put do svake kuće”. Radovi na izgradnji putne infrastrukture obavljaju se na teritoriji mesne zajednice Draževac u Stevanovića kraju. Predstavnici Javnog preduzeća za izgradnju opštine Obrenovac, danas su obišli građevinske radove u ovom delu Draževca.

U ovom delu opštine Obrenovac do sada su izgrađeni putevi u Veveričjem kraju, Lazarevića kraju, kao i na putu za Vranić ka Pakčiću, na Baljevačkom brdu, Jugovića kraju, Dubravama i Ivojevcu.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Obrenovac Slavko Berić najavio je nastavak građevinskih radova na području opštine Obrenovac, sve dok se ne izgradi asfalt do svake kuće.

– Nakon ovih radova, obaviće se asfaltiranje u Jasenku i Mislođinu. Radove ćemo izvoditi dok ne dođemo asfaltom do svake kuće, jer je to važno za sve građane naše opštine. Putarski radovi će se izvoditi tokom cele 2022. godine, a nećemo prestati sa radovima sve dok ne budemo ispunili sve zahteve naših sugrađana – naveo je Berić.

Zamenik predsednika Saveta mesne zajednice Draževac Slobodan Stanković naveo je, da je u zimskim uslovima posebno bilo teško dolaziti do kuća koje se nalaze u Stevanovića kraju u Draževcu, međutim postvljanjem asfalta u ovom delu mesne zjaednice, biće umnogome olakšan svakodnevni život meštana.

beogradski.rs / GO Obrenovac

Najnovije

Belgrade
light rain
12.5 ° C
13.6 °
11.7 °
68 %
1.5kmh
100 %
Пет
19 °
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
7 °
Уто
2 °