23.5 C
Belgrade

U toku radovi na rekonstrukciji dečjeg igrališta u Petrarkinoj ulici

Radove na rekonstrukciji i izgradnji dečjeg igrališta između ulica Petrarkine, Grge Jankesa i Mirijevskog venca danas su obišli predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić, generalni direktor JKP „Zelenilo Beograd” Slobodan Stanojević i direktor JKP „Gradska čistoća” Marko Popadić sa saradnicima.

Nakon radova, koji su počeli u martu i koji treba da budu završeni krajem jula, čiji je investitor Grad Beograd Sekretarijat za komunalne i stambene poslove, a izvođač JKP „Zelenilo Beograd”, građani ovog dela opštine dobiće uređeno dečje igralište, sportski teren i teren za rekreaciju i miran odmor.

Vladan Jeremić je rekao da su radovi na rekonstrukciji još jednom pokazali da je dobra komunikacija građana sa Opštinom Zvezdara i Opštine sa Gradom Beogradom doprinela da inicijative građana budu realizovane na najbolji mogući način.

„Završetkom započetih radova građani Mirijeva će ovde dobiti uređeno dečje igralište, sportski teren i teren za rekreaciju i miran odmor, pa će i najmlađi, ali i stariji sugrađani ovde moći da na najlepši način provode svoje slobodno vreme”- rekao je Vladan Jeremić i zahvalio prisutnim građanima na dobroj saradnji.

Događaju su prisustvovali i član Veća GO Zvezdara Dejan Mikuletić, pomoćnik predsednika GO Zvezdara Nenad Nikolić, koordinator Komunalnog saveta GO Zvezdara Mihailo Dosković i gradski odbornik Nebojša Mladenović.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
26.4 ° C
26.9 °
24.7 °
36 %
6.2kmh
0 %
Чет
27 °
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
24 °