16.6 C
Belgrade

U toku radovi na asfaltiranju ulice Solunskog fronta na teritoriji MZ Zvečka u Obrenovcu

U toku su građevinski radovi na asfaltiranju ulice Solunskog fronta u mesnoj zajednici Zvečka. Širom gradske opštine Obrenovac, kako u seoskim mesnim zajednicama, tako i u gradskoj zoni opštine, počeo je novi ciklus građevinskih radova na izgradnji putne infrastrukture.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković najavio je nove radove, nakon rekonstrukcije Ulice Solunskog frona.

– Od 1. marta u potpunosti zatvaramo deonicu od sale Dijamant do Šabačkog puta, takođe Ulica Muje Kalajdžića biće veliko gradilište, s obzirom da će u tom delu biti rađeno i grejanje, kao i kanalizacija za pristupajuće saobraćajnice – naveo je Čučković i dodao da će putne deonice oko Ulice Drage Vukovića Korčagina biti asfaltirane nakon izgradnje kanalizacione mreže.

On je ovom prilikom istakao da će sve ulice oko kojih se radi kanalizaciona mreža, nakon izvedenih radova biti uređene.

Zamenica predsednika Skupštine opštine Obrenovac Jelica Grčić najavila je radove na asfaltiranju u naselju Šljivice, kao i u centralnom delu gradske opštine.

– Biće asfaltiran kompletan plato u naselju ,,SIVK” i urađeno oko trideset novih parking mesta u ovom naselju – navela je Grčić.

Predsednik Saveta mesne zajednice Zvečka Radoš Ilić ovom prilikom poručio je, da će se u narednom periodu raditi na izgradnji nedostajuće putne infrastrukture na celom području ove mesne zajednice.

–Radiće se na asfaltiranju na Šabačkom i Valjevskom putu, u centru sela, kao i u Mandžuriji – rekao je Ilić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.6 ° C
18 °
15.7 °
48 %
6.2kmh
0 %
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
15 °
Суб
14 °