11.4 C
Belgrade

U toku su radovi na asfaltiranju u mesnoj zajednici Barič

U okviru projekta ”Put do svake kuće”, obavljaju se radovi na asfaltiranju ulice Branka Ćopića u mesnoj zajednici Barič. Građevinske radove obišli su predstavnici opštine Obrenovac.

Zamenik predsednika Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević naveo je, da će novi asfalt u delu Bariča, poznatom kao Barička reka, meštanima olakšti svakodnevno funkcionisanje.

– Ova ulica bila je u vrlo lošem stanju, jer je asfalt popucao na više mesta, a nakon asfaltiranja, meštani će kolima, kako u zimskim tako i u letnjim uslovima, nesmetano dolaziti do svojih kuća – naglasio je Stanojević.

Meštani Bariča ističu da je ova putna deonica od velikog značaja za građane ove mesne zajednice, te se zahvaljuju Gradskoj opštini Obrenovac koja je prepoznala potrebe i angažovala radne mašine.

Prema planu i programu Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca, nakon asfaltiranja ulice Branka Ćopića biće asfalirane još dve ulice u Bariču.

– Mehanizacija iz ove ulice premestiće se u ulice Prvog maja i na put za Petroviće. Radove obavlja Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca u saradnji sa izvođačem radova Šumadija put iz Beograda – rekao je Goran Ćirić iz Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca.

Nakon završenih radova u mesnoj zajednici Barič, mehanizacija se seli u mesne zajednice Jasenak i Mislođin, a nakon toga i u ostale mesne zajednice.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
11.4 ° C
11.9 °
9.7 °
62 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °