13 C
Belgrade

U toku su radovi na asfaltiranju u mesnoj zajednici Stubline

U toku je realizacija projekta Gradske opštine Obrenovac ”Put do svake kuće” . U mesnoj zajednici Stubline obavljaju se radovi na asfaltiranju dva putna prvca. Asfaltiran je put za Davidoviće u dužini od 505 metara, dok će put za Lug biti asfaltiran u dužini od 465 metara.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Slavko Berić poručio je da se radovi na izgradnji putne infrastrukture neće završiti, sve dok ne bude bio izgrađen put do svake kuće sa područja opštine Obrenovac.

– Nakon izgradnja ova dva putna prvca u mesnoj zajednici Stubline, u planu je asfaltiranje još 10 putnih pravaca u ovoj mesnoj zajednici, što će uticati na bolji kvalitet svakodnevnog života građana ovog dela opštine – rekao je Berić.

Član Veća opštine Obrenovac Aleksa Ivošević ovom prilikom naglasio je, da je glavni uslov ravnomernog razvoja opštine upravo izgadnja kompletne komunalne i putne infrastrukture.

– Ako se desi u nekom slučaju, da radovi ne budu završeni brzinom koja je očekivana, najčešći razlog jesu nerešeni imovinsko-pravni odnosi. Ovom prilikom pozivam sugrađane da dođu u opštinu i potraže pomoć za rešavanje imovinskih problema, koji bi mogli ometati neke procese izgradnje, a sve sa ciljem da se unapred planirani radovi realizuju – poručio je Ivošević.

Pukovnik u penziji, meštanin naselja Lug mesne zajednice Stubline Ljuba Mihajlović naglasio je da će asfaltiran put biti od značaja svim meštanima, vlasnicima njiva, kao i građanima koji u ovom delu oppštine Obrenovac imaju vikendice.

Predsednik Saveta mesne zajednice Stubline Petar Petrović za naredni period najavio je radove na izgradnji saobraćajnica u mesnoj zajednici Stubline.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
13 ° C
13.7 °
12.8 °
58 %
3.6kmh
0 %
Сре
13 °
Чет
16 °
Пет
18 °
Суб
16 °
Нед
18 °