2.5 C
Belgrade

U toku su radovi na asfaltiranju u mesnoj zajednici Veliko Polje

U Stamenića kraju u mesnoj zajednici Veliko Polje, izvode se radovi na asfaltiranju Ulice Jelene Dimitrijević. Danas su građevinske radove obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Ova ulica veoma je važna, jer može predstavljati alternativni putni pravac u slučaju zatvaranja Valjevskog puta, te se na taj način mogu izbeći veće saobraćajne gužve i zastoji.

– Građani mesnih zajednica Brović, Piroman, Stubline i Ljubinić, mogu ovim putem zaobići Valjevski put. Važnost ove ulice proizilazi i iz činjenice da veliki broj građana živi u ovom delu opštine Obrenovac, te smo iz tih razloga doneli odluku da asfaltiramo ovaj putni pravac – rekao je Stanojević.

On je ovom prilikom naglasio, da su u toku i građevinski radovi na asfaltiranju Omladinske ulice u Velikom Polju, a nakon ovih radova u planu je asfaltiranje ulica u mesnim zajednicama Mala Moštanica i Barič.

Predsednik Saveta mesne zajednice Veliko Polje Goran Marković podsetio je, da su meštani ovog sela u proteklom periodu dobili i priključke na gradsku mrežu vodosnabdevanja.

– Radovi na izgradnji vodovodne mreže odvijali su se tokom protekle letnje sezone, a završeni su pre mesec dana, te se sada otvorila mogućnost za asfaltiranje ove značajne putne deonice – rekao je Marković.

beogradski.rs / GO Obrenovac

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °