19.6 C
Belgrade

U toku su radovi na asfaltiranju u mesnoj zajednici Veliko Polje

U mesnoj zajednici Veliko Polje, obavljaju se radovi na asfaltiranju Ulice Nenada Manojlovića. Danas su građevinske radove obišli predstavnici opštine Obrenovac.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković ovom prilikom najavio je građevinske radove na asfaltiranju putnih pravaca širom opštine Obrenovac.

– Nakon radova u mesnoj zajednici Veliko Polje, mašine će početi sa radom u naselju Šljivice, potom u mesnim zajednicama Krtinska i Dren. Paralelno sa ovim radovima, svi nekategorisani putevi koji su do sada urađeni, dobiće bankine – naveo je Čučković i posebno naglasio da će se i u budućem periodu, kao do sada, raditi na uspostavljanju boljih uslova svakodnevnog života građana.

Predsednik Saveta mesne zajednice Veliko Polje Goran Marković naglasio je značaj ovog putnog pravca, za građane ovog dela opštine Obrenovac.

– Pored ovih radova, u proteklom periodu asfaltirano je još pet ulica u ovoj mesnoj zajednici, a tokom juna planirano je asfaltiranje još dve ulice – rekao je Marković i podsetio da se uz radove na izgradnji puteva, u mesnoj zajednici Veliko Polje, izvode radovi na izgradnji vodovodne mreže.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
19.6 ° C
19.8 °
18.6 °
40 %
7.2kmh
0 %
Уто
19 °
Сре
16 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
15 °