2.9 C
Belgrade

U toku su radovi na izgradnji vodovodne mreže u mesnoj zajednici Baljevac

U toku je izgradnja vodovodne mreže na teritoriji mesne zajednice Baljevac. Danas su građevinske radove obišli predstavnici opštine Obrenovac i direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod i kanalizacija” Branko Matić.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević istakao je, da su u toku radovi na izgradnji vodovodne mreže i u drugim mesnim zajednicama na teritoriji opštine Obrenovac.

– Radovi na izgradnji mreže vodovoda izvode se na teritorijama mesnih zajednica Trstenica i Veliko Polje. Uporedo radi se na projektovanju vodovodne mreže na prostoru mesne zajednice Orašac, Dren, Ljubinić i deo Vukićevice, te će u narednom periodu čitava teritorija opštine Obrenovac imati izgrađenu vodovodnu mrežu – rekao je Stanojević.

Matić je ovom prilikom naglasio, da radove na izgradnji vodovdne mreže u mesnoj zajednici Baljevac izvodi JKP ”Vododvod i kanalizacija”.

– Radovi su započeti juče i trajaće narednih nekoliko dana. Prvi priključci očekuju se u narednih 20-ak dana. Pored ovog projekta, u ovom delu opštine Obrenovac, u toku je priključivanje domaćinstava sa teritorije mesne zajednice Konatice na vodovodnu mrežu – rekao je Matić.

On je ovom prilikom neveo, da je u toku izrada projektne dokumentacije za izgradnju vodovodne mreže na teritoriji mesne zajednice Dren, nakon čega se planira izgradnja mreže vodosnabdevanja u mesnim zajednicama Orašac, Vukićevica, Ljubinić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.9 ° C
3 °
2.4 °
90 %
3.6kmh
75 %
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
9 °
Уто
7 °