3.6 C
Belgrade

U toku su radovi na rekonstrukciji Ulice Omladinskih brigada

U mesnoj zajednici Barič obavljaju se radovi na rekonstrukciji jedne od najdužih saobraćajnica u ovom delu opštine Obrenovac, Ulice Omladinskih brigada. Danas su predstavnici Gradske opštine Obrenovac obišli građevinske radove.

Zamenik predsednika Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević naglasio je da Ulica Omladinskih brigada može biti alternativni pravac u slučaju zatvaranja Obrenovačkog puta.

– Ova ulica spaja dva putna prvca, Obrenovački put i Ulicu Janka Tešića. Novi asfalt u ovoj ulici znači bolji kvalitet života za stanovnike ovog kraja Bariča – rekao je Stanojević.

On je ovom prilikom podsetio, da se obavljaju radovi na sanaciji i unapređenju putne infrastrukture u mesnim zajednicama Belo Polje i Veliko Polje.

– U budućem periodu, nastavićemo radove na rekonstrukciji puteva, kako bismo ispunili sve zahteve naših sugrađana koji su se obratili Gradskoj opštini Obrenovac – poručio je Stanojević.

Predsednik Saveta mesne zajednice Barič Branko Mrđa ukazao je na značaj Ulice Omladinskih brigada.

– Ovaj put spaja glavni put i put za Jasenak. Nadamo se da će u skorije vreme u ovom delu Bariča, početi da saobraća mini bus – naveo je Mrđa.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
3.6 ° C
3.8 °
3 °
89 %
6.7kmh
75 %
Чет
3 °
Пет
2 °
Суб
5 °
Нед
5 °
Пон
8 °