32.1 C
Belgrade

Udruženje „Koordinacija“ je započelo realizaciju projekta „Ne zaboravimo socijalno ugrožene izbeglice“

Udruženje „Koordinacija“ je započelo realizaciju projekta „Ne zaboravimo socijalno ugrožene izbeglice“, koji je odobren i finansiran od strane Opštine Zvezdara. Prva aktivnost koja je realizovana je prva od tri radionice koje za temu imaju „Porodica iz populacije IRL u svetlu pandemije korona“. Radionica je održana u mesnoj zajednici Zeleno brdo.

Predavač je bila dr Suzana Novaković, lekarka koja je celi period pandemije korona provela sa pacijentima i u crvenoj zoni i u domu zdravlja i na terenu. Svoje iskustvo je prenosila na prisutne. Udruženje „Koordinacija“ je realizovalo izletničko putovanje, takođe u okviru projekta „Ne zaboravimo socijalno ugrožene izbeglice“, posećen je  spomen park u Tršiću, a na planini Gučevo su organizovani i časovi istorije za prisutne. Pored toga obilazak je obuhvatio i Banju Koviljaču gde su  prisutni imali priliku da se upoznaju  sa istorijom grada.

Predstavnici ovog Udruženja su uputili svoju zahvalnost predsedniku GO Zvezdara, Vladanu Jeremiću na podršci, takođe i zbog toga što su oni kao Udruženje prepoznati da svojim radom doprinose boljem životu građana i podizanju kapaciteta Opštine u oblasti socijalne brige za socijalno ugrožene.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
31.8 ° C
32.4 °
30.7 °
36 %
2.6kmh
0 %
Пон
34 °
Уто
35 °
Сре
36 °
Чет
37 °
Пет
39 °