13.9 C
Belgrade

Udruženje „Koordinacija“ je započelo realizaciju projekta „Ne zaboravimo socijalno ugrožene izbeglice“

Udruženje „Koordinacija“ je započelo realizaciju projekta „Ne zaboravimo socijalno ugrožene izbeglice“, koji je odobren i finansiran od strane Opštine Zvezdara. Prva aktivnost koja je realizovana je prva od tri radionice koje za temu imaju „Porodica iz populacije IRL u svetlu pandemije korona“. Radionica je održana u mesnoj zajednici Zeleno brdo.

Predavač je bila dr Suzana Novaković, lekarka koja je celi period pandemije korona provela sa pacijentima i u crvenoj zoni i u domu zdravlja i na terenu. Svoje iskustvo je prenosila na prisutne. Udruženje „Koordinacija“ je realizovalo izletničko putovanje, takođe u okviru projekta „Ne zaboravimo socijalno ugrožene izbeglice“, posećen je  spomen park u Tršiću, a na planini Gučevo su organizovani i časovi istorije za prisutne. Pored toga obilazak je obuhvatio i Banju Koviljaču gde su  prisutni imali priliku da se upoznaju  sa istorijom grada.

Predstavnici ovog Udruženja su uputili svoju zahvalnost predsedniku GO Zvezdara, Vladanu Jeremiću na podršci, takođe i zbog toga što su oni kao Udruženje prepoznati da svojim radom doprinose boljem životu građana i podizanju kapaciteta Opštine u oblasti socijalne brige za socijalno ugrožene.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
15.1 ° C
16.7 °
14.1 °
82 %
3.1kmh
0 %
Чет
27 °
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
25 °
Пон
22 °