4.6 C
Belgrade

Udruženje „Koordinacija“ je započelo realizaciju projekta „Ne zaboravimo socijalno ugrožene izbeglice“

Udruženje „Koordinacija“ je započelo realizaciju projekta „Ne zaboravimo socijalno ugrožene izbeglice“, koji je odobren i finansiran od strane Opštine Zvezdara. Prva aktivnost koja je realizovana je prva od tri radionice koje za temu imaju „Porodica iz populacije IRL u svetlu pandemije korona“. Radionica je održana u mesnoj zajednici Zeleno brdo.

Predavač je bila dr Suzana Novaković, lekarka koja je celi period pandemije korona provela sa pacijentima i u crvenoj zoni i u domu zdravlja i na terenu. Svoje iskustvo je prenosila na prisutne. Udruženje „Koordinacija“ je realizovalo izletničko putovanje, takođe u okviru projekta „Ne zaboravimo socijalno ugrožene izbeglice“, posećen je  spomen park u Tršiću, a na planini Gučevo su organizovani i časovi istorije za prisutne. Pored toga obilazak je obuhvatio i Banju Koviljaču gde su  prisutni imali priliku da se upoznaju  sa istorijom grada.

Predstavnici ovog Udruženja su uputili svoju zahvalnost predsedniku GO Zvezdara, Vladanu Jeremiću na podršci, takođe i zbog toga što su oni kao Udruženje prepoznati da svojim radom doprinose boljem životu građana i podizanju kapaciteta Opštine u oblasti socijalne brige za socijalno ugrožene.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
scattered clouds
4.7 ° C
4.8 °
3 °
77 %
5.7kmh
40 %
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
5 °
Пет
5 °
Суб
9 °