4 C
Belgrade

Uručena oprema nabavljena za potrebe rada servisa podrške u mobilnosti i komunikaciji

U okviru projekta međuopštinske saradnje „Unapređenje međuopštinske saradnje u cilju jačanja kapaciteta Servisa podrške u mobilnosti i komunikaciji“ u četvrtak, 24. februara 2022. godine, u Gradskoj opštini Vračar izvršena je primopredaja računarske opreme i studijske opreme nabavljene sredstvima Vlade Švajcarske Konfederacije.

U ime Gradske opštine Vračar primopredaji su prisustvovali: v.d. načelnik Uprave Gordana Basta, pomoćnik i šef Kabineta predsednika Gradske opštine Vračar Kosta Malović i Nikola Jelenković, načelnik Odeljenja za društvene delatnosti Milorad Rajković i koordinator projekta međuopštinske saradnje i saradnik na projektu Irena Lakobrija Delić i Miahilo Gordić. U ime Gradske opštine Savski Venac prisustvovao je član Veća Vladimir Pavlović sa saradnikom Jelenom Ćuruvijom, dok je predstavnik Grada Novog Sada bio savetnik gradonačelnika Ljiljana Koković.

Oprema je namenjena gradskim opštinama Vračar i Savski venac, kao i Gradu Novom Sadu, a za potrebe rada Servisa podrške u mobilnosti i komunikaciji.

Nabavljena oprema omogući će izradu kvalitetnijih video materijala  na srpskom znakovnom jeziku i prenos različitih događaja koji će biti dostupni široj javnosti, a pre svega osobama sa invaliditetom, kao i efikasniji rad Servisa.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
4 ° C
4.1 °
3 °
88 %
6.2kmh
100 %
Чет
4 °
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
8 °