19.2 C
Belgrade

Uručene nagrade najboljem policajcu i vatrogascu

Policijski službenik u PS Zemun – PO Batajnica, Filip Milinković, mlađi vodnik policije najbolji je policajac Zemuna u martu zato što je svojim radom i zalaganjem doprineo rasvetljavanju velikog broja krivičnih dela i unapređenju bezbednosti građana na teritoriji GO Zemun.

Tradicionalno se jednom u mesecu nagrađuje i najbolji vatrogasac, a u martu je vatrogasac spasilac – vozač, radnik VSB Beograd od 2018. godine – Aleksandar Pantelić zaslužio priznanje i odgovarajući novčani iznos. Savestan i odgovoran u dosadašnjem radu, pokazao je veliko zalaganje, požrtvovanost i profesionalnost, dok je u svojoj jedinici jedan od najpouzdanijih radnika operativaca u akcijama spasavanja ljudskih života i materijalnih dobara. Tokom prošle godine učestvovao je u svim većim intervencijama na teritoriji grada Beograda.

Pantelić je u martu učestvovao u više intervencija od kojih su najznačajnije bile gašenje požara 1. marta u kući u Ulici Široki put broj 9, 2. marta u kuhinji stana u Ulici Cetinjska broj 62 i 8. marta u kancelariji Centra za socijalni rad  u Ulici Tošin bunar broj 148.

Nagrade Milinkoviću i Panteliću je uručio sekretar Skupštine Gradske opštine Zemun i predsednik Saveta za bezbednost Marko Janković.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
18.9 ° C
19.6 °
16.9 °
82 %
1.5kmh
75 %
Нед
20 °
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
26 °
Чет
28 °