14.8 C
Belgrade

Uspostavljena linija 313 : Mirijevo 4 – Kaluđerica /Klenak/ – Leštane /Ravan

Iz Sekretarijata za javni orevoz saopšteno je da se od utorka, 29. marta uspostavlja nova linija javnog prevoza 313 na relaciji od terminusa „Mirijevo 4” do terminusa „Leštane (Ravan)”.

Linija se uspostavlja na osnovu višegodišnjih zahteva građana i opštine Grocka za povezivanjem Leštana i Kaluđerice javnim prevozom preko Zabranske ulice, zatim povezivanja zaseoka Klenak i linija javnog prevoza sa opštine Grocka sa mrežom linija na Mirijevu, čime se skraćuje put prema severnim delovima Zvezdare, Palilulom i naseljima sa leve obale Dunava.

Na novoj liniji 313 vozila će saobraćati trasom: Mirijevo 4 – Mihaila Bulgakova – Ljubiše Miodragovića – Bulevar kralja Aleksandra – Partizanska – Narodnog fronta – Željka Milivojevića – Vojvode Stepe Stepanovića – Zabranska – Ravan – Leštane /Ravan/.

Na delu trase na kojem do sada nisu saobraćala vozila javnog prevoza uspostavljaju se stajališta: „20. oktobra” u Partizanskoj ulici, „Braće Milić” i „Beogradska” u Narodnog fronta, „Živka Davidovića” i „Groblje” u Ulici Željka Milivojevića, „Svetislava Ristića” i „Trafostanica” u Ulici vojvode Stepe Stepanovića i „Novo groblje Kaluđerica”, „Bore Stankovića” i „Oplenačka” u Zabranskoj ulici, navodi se u saopštenju.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
14.8 ° C
15.2 °
14.1 °
55 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °