2.5 C
Belgrade

Usvojeni rebalans budžeta i izveštaji o radu organa GO Voždovac za 2021. godinu

Na redovnoj sednici Skupštine GO Voždovac danas je usvojen rebalans budžeta za 2022. godinu koji je urađen kako bi se utvrdila i rasporedila sredstva preneta iz prethodne godine.
Najveći deo sredstva raspoređen je za realizaciju komunalnih programa (uređenje ulaza stambenih zgrada, eko-patrola, uređenje i održavanje parkića, stepeništa, staza, uređenje grobalja u prigradskom delu Opštine), program saobraćaja i infrastrukture (asfaltranje nekategorisanih puteva, prolaza i atarskih puteva), za izradu projektne dokumentacije i poklon pakete za bebe.

Deo sredstava je raspoređen za tekuće popravke i održavanje objekata mesnih zajednica, čišćenje snega i rashode vezane za rad Uprave Opštine.

Odbornici su usvojili i Odluku o imenovanju Izborne komisije GO Voždovac, kao i Odluku o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora Javnog preduzeća „Poslovni centar- Voždovac“.

Većinom glasova usvojeni su i izveštaji o radu predsednika, Veća, Uprave, Lokalnog ombudsmana, J.P. „Poslovni centar – Voždovac“, ustanova kulture GO Voždovac i Štaba za vanredne situacije za prethodnu godinu.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °