3.1 C
Belgrade

Vaskršnji humanitarni bazar Volonterskog servisa na trgu ispred GO Zvezdara

Volonterski servis Zvezdare danas na platou ispred Opštine, organizuje tradicionalni Vaskršnji humanitarni bazar. Pored Volonterskog servisa, na Bazaru učestvuju i HHU „Hleb života“ i Udruženje roditelja MNRO „Zvezdara”. Pokrovitelj Bazara je Gradska opština Zvezdara.

Humanitarni bazar je obišla zamenik predsednika GO Zvezdara Dragana Đurić koja je rekla da joj je drago što je i ove godine ispred Opštine organizovan humanitarni bazar na kome se, ovom prilikom, prikupljaju sredstva za pomoć bolesnoj devojčici.

„Ovo je tradicionalni humanitarni bazar koji se održava svake godine pred Vaskrs. Sav prikupljen novac ide u humanitarne svrhe, ovoga puta to ide za pomoć u lečenju trogodišnjoj Dunji Radivojević, koja je naša mala sugrađanka sa Zvezdare koja živi sa majkom i starijom sestrom. Sav prihod koji se danas prikupi biće mala pomoć njenom putu za izlečenje“-rekla je Dragana Đurić i pozvala humane ljude da posete Bazar i prilozima i kupovinom pomognu maloj Dunji.

Na štandovima su izloženi vaskršnja jaja od stiropora i ukrasi, čestitke, unikatni nakit, slikarske minijature, ručni radovi i različiti predmeti kojima možemo da obradujemo bliske osobe u predstojećim prazničnim darivanjima. Većina radova je nastala na kreativnim radionicama Volonterskog servisa Zvezdare, ali i saradnika i socijalnih partnera sa kojima Servis tokom cele godine realizuje različite programe podrške za sugrađane svih generacija.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
3.1 ° C
3.8 °
1.7 °
70 %
3.6kmh
0 %
Сре
3 °
Чет
10 °
Пет
21 °
Суб
18 °
Нед
3 °