0.4 C
Belgrade

Vaskršnji humanitarni bazar Volonterskog servisa u petak 15. aprila

Volonterski servis Zvezdare u petak, 15.aprila od 11 do 14 časova, na platou ispred Opštine, organizuje tradicionalni Vaskršnji humanitarni bazar. Pored Volonterskog servisa, na Bazaru će  učestvovati i HHU „Hleb života“ i Udurženje roditelja MNRO „Zvezdare”.

Na štandovima će bili izloženi vaskršnja jaja od stiropora i ukrasi, čestitke, unikatni nakit, slikarske minijature, ručni radovi i različiti predmeti kojima možemo da obradujemo bliske osobe u predstojećim prazničnim darivanjima. Većina radova je nastala na kreativnim radionicama Servisa, ali i saradnika i socijalnih partnera sa kojima Volonterski servis tokom cele godine realizuje različite programe podrške za sugrađane svih generacija.

Praznici na Zvezdari su uvek prilika da poklanjamo i budemo humani. Zbog toga je sav prihod sa Vaskršnjeg bazara  namenjen za lečenje male Zvezdarke, trogodišnje Dunje, koja živi sa majkom i starijom sestrom.

Volonterski servis Zvezdare poziva sugrađane da posete izložene štandove i prilozima i kupovinom na Vaskršnjem bazaru pomognu ovu humanitarnu akciju.

Pokrovitelj Bazara, koji se realizuje u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama, je Gradska opština Zvezdara.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
mist
-0 ° C
0.2 °
-0.7 °
99 %
4.1kmh
100 %
Суб
1 °
Нед
1 °
Пон
2 °
Уто
4 °
Сре
4 °