18.4 C
Belgrade

Vaskršnji humanitarni bazar Volonterskog servisa u petak 15. aprila

Volonterski servis Zvezdare u petak, 15.aprila od 11 do 14 časova, na platou ispred Opštine, organizuje tradicionalni Vaskršnji humanitarni bazar. Pored Volonterskog servisa, na Bazaru će  učestvovati i HHU „Hleb života“ i Udurženje roditelja MNRO „Zvezdare”.

Na štandovima će bili izloženi vaskršnja jaja od stiropora i ukrasi, čestitke, unikatni nakit, slikarske minijature, ručni radovi i različiti predmeti kojima možemo da obradujemo bliske osobe u predstojećim prazničnim darivanjima. Većina radova je nastala na kreativnim radionicama Servisa, ali i saradnika i socijalnih partnera sa kojima Volonterski servis tokom cele godine realizuje različite programe podrške za sugrađane svih generacija.

Praznici na Zvezdari su uvek prilika da poklanjamo i budemo humani. Zbog toga je sav prihod sa Vaskršnjeg bazara  namenjen za lečenje male Zvezdarke, trogodišnje Dunje, koja živi sa majkom i starijom sestrom.

Volonterski servis Zvezdare poziva sugrađane da posete izložene štandove i prilozima i kupovinom na Vaskršnjem bazaru pomognu ovu humanitarnu akciju.

Pokrovitelj Bazara, koji se realizuje u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama, je Gradska opština Zvezdara.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
18.8 ° C
19.8 °
16.4 °
92 %
3.6kmh
0 %
Суб
19 °
Нед
30 °
Пон
34 °
Уто
37 °
Сре
39 °