13.6 C
Belgrade

VatanMed među najuspešnijim turskim kompanijama u Srbiji

Povodom Dana Republike Turske u hotelu Hyatt Regency u Beogradu 29. oktobra održan je prijem u organizaciji ambasade Turske u Beogradu na kom su se predstavile najuspešnije turske kompanije koje posluju u Srbiji. Na ovom događaju prisustvovalo je i rukovodstvo specijalizovane turske ordinacije za transplantaciju kose i estetsku hirurgiju VatanMed.

VatanMed grupacija je osnovana 2007. godine u Istanbulu. Od tada je svoje poslovanje proširila u 20 zemalja sveta. Tokom 16 godina rada više od 50.000 zadovljnih pacijenata iz celog sveta je rešilo problem ćelavosti u VatanMed-u.

Poznato je da je Turska bez sumnje najpopularnija destinacija za kvalitetnu transplantaciju kose. Na stotine građana iz Srbije je radilo zahtvat transplantacije kose baš u našoj klinici u Istanbulu. Srbija je 18 zemlja sveta u kojoj smo otvorili vrata naše ordinacije. Radimo po svetskim standardima sa najnovijim metodama uz prepoznatljiv turski kvalitet. Radujemo se što imamo priliku da u Srbiji pomognemo pacijentima koji se bore sa problemom ćelavosti. Sve više pacijenata nam dolazi i iz dijaspore pa se nadamo da će Beograd u budućnosti postati centar medicinskog turizma. Velika zahvalnost Nj.E. gospodinu Hami Aksoy na pozivu i gostoprimstvu – saopštili su iz VatanMed-a.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
light rain
13.7 ° C
14.1 °
11.5 °
73 %
5.7kmh
0 %
Суб
15 °
Нед
6 °
Пон
2 °
Уто
2 °
Сре
-1 °