9.3 C
Belgrade

Veliko interesovanje građana za učešće na javnom pozivu za energetsku sanaciju objekata

Na teritoriji Gradske opštine Lazarevac u toku je Javni konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova. Navedeni javni poziv raspisan je 11. jula, i otvoren je do 1. avgusta. Zbog velikog interesovanja građana za učešće na ovom javnom pozivu i velikog broja pitanja građana i nedoumica koje građani imaju u postupku prikupljanja potrebne dokumentacije za prijavu na poziv, medijima se danas obratio koordinator projekta energetske sanacije za teritoriju naše opštine Đorđe Maksimović.

Maksimović je ovom prilikom istakao da je interesovanje građana veliko jer je samo za ovih nedelju dana, kako je konkurs otvoren dokumentaciju fizički na pisarnici Uprave preuzelo više od 80 građana, a da je broj građana svakako veći jer je svu potrebnu dokumentaciju i obrasce moguće preuzeti i na sajtu GO Lazarevac (www.lazarevac.rs – Odeljak javni konkursi i oglasi).

Koordinator projekta Đorđe Maksimović pozvao je građane da dobro pročitaju i prouče tekst Javnog poziva pre podnošenja prijave, a zatim pripreme svu potrebnu dokumenatciju, jer se nepotpune prijave neće razmatrati. Ovom prilikom Maksimović je posebno naglasio da sastavni deo podnete dokumenatcije mora biti predmer i predračun/profaktura za opremu sa ugradnjom izdata od privrednog subjekta sa liste direktnih korisnika (privrednih subjekata) koja je objavljena u okviru javnog poziva kao Prilog 2, a treba napomenuti da navedena lista privrednih subjekata sadrži i njihove kontakte.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi ovog Javnog poziva mogu dobiti i na kontakt telefon 011/8123-191.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
9.3 ° C
9.8 °
6.7 °
66 %
4.6kmh
0 %
Пон
16 °
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
9 °
Пет
5 °