20 C
Belgrade

Vesić: Porodica Bulović iz Surčina na Uskrs dobila opremljenu, montažnu kuću

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je na Uskrs porodicu Bulović, koja je zahvaljujući Fondaciji za decu i mlade Beograda „Gnezdo” i donatorima dobila opremljenu, montažnu kuću u Bečmenu. Porodicu su obišli i direktorka Fondacije Tanja Popović i predsednik opštine Surčin Stevan Šuša. 

Vesić je naveo da nas Uskrs, najradosniji hrišćanski praznik, koji znači pobedu života i dobra, podseća da činimo dobra dela, kako bi naše društvo bilo humanije i bolje.

– Porodica Bulović dobila je opremljenu kuću zahvaljujući fondaciji „Gnezdo” i donatorima. Veća pobeda nam danas nije potrebna od toga – rekao je Vesić.

On je podsetio da se u Surčinu gradi kuća i za porodicu Jelić, a Grad pomaže i druge kojima je pomoć neophodna, među kojima je pet porodica iz Petrinje, koje će takođe dobiti dom jer su bez njega ostale u zemljotresu.

– Najvažnija poruka jeste da budemo solidarni, da brinemo jedni o drugima i da pomažemo jedni druge. To je i najvažnija uskršnja poruka ljubavi, života, prijateljstva – rekao je Vesić.

Stevan Šuša je izrazio je veliko zadovoljstvo što su porodicu Bulović uveselili na Uskrs. 

– Nastavićemo da pomažemo jer se tako vraćamo onome što je oduvek krasilo nas kao naciju, a to je da oni koji mogu pomažu. To je i svrha života – kazao je Šuša, zahvalivši svim donatorima koji su pomogli da se izgradi kuća i „Eurosalonu” koji je kuću opremio.

Zahvalnost svima izrazila je i Ivana Bulović, koja sa suprugom Aleksandrom ima četvoro dece.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
18.8 ° C
19.1 °
17.9 °
94 %
2.1kmh
0 %
Нед
31 °
Пон
35 °
Уто
37 °
Сре
39 °
Чет
36 °