2.5 C
Belgrade

Vesić sa predstavnicima udruženja građana opštine Surčin

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić razgovarao je sinoć sa predstavnicima udruženja građana opštine Surčin o tome šta bi još moglo da se uradi kako bi se unapredio kvalitet života građana ovog dela grada.

– Večeras u Surčinu smo imali sastanak sa ljudima koji vode različite organizacije, od lovačkih udruženja do nevladinih organizacija, predstavnicima crkve, predstavnicima manjina i svih onih koji čine društvo u Surčinu. Posebno sam srećan što građani vide da je neophodno da imamo jedinstvenu politiku, Opština, Grad i Republika, i da samo tako možemo da razvijamo i Surčin i Beograd. Razgovarali smo o tome šta još možemo da uradimo, šta nismo još uradili. Činjenica je da se opština Surčin najbrže razvija i tek će se  razvijati u narednim godinama. Možemo još mnogo toga da uradimo u Surčinu kako bi ovaj deo grada bio bolji za život. Ovo je prilika da pokažemo poštovanje prema onima koji rade za naše društvo, a oni vide u nama, kao predstavnicima vlasti, podršku za svoje projekte koji su od iteresa za Surčin, a i za Beograd – naglasio je Vesić.

Predsednik Opštine Surčin Stevan Šuša je zahvalio Goranu Vesiću na ponovnom dolasku u ovu opštinu i najavio da će sutra jednoj porodici biti uručeni ključevi nove kuće, a da će za petnaest dana i drugoj porodici, koja ima devetoro dece, biti predati ključevi.

– Svega toga ne bi bilo da nismo zajedno i koordinirano radili. Nadamo se da će ta akcija kod svih nas probuditi osećaj da pomognemo svima kojima je pomoć potrebna. Opština Surčin se poslednjih deset godina značajno promenila i sigurno je da će u narednom periodu ljudi dolaziti da žive ovde. Naša prednost su osim prirodnih lepota i aerodrom i auto-put – naveo je Šuša.

beogradski.rs
 

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °