0.4 C
Belgrade

Vesić: Zajedno sa meštanima rešavamo probleme u Marinkovoj Bari

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas sa svojom pokretnom kancelarijom Marinkovu Baru i razgovarao sa meštanima o reševanju problema u tom beogradskom naselju.

Vesić je istakao da je Marinkova Bara poslednjih sedmica postala predmet prepucavanja pojedinih političara koji misle da u tom beogradskom naselju žive građani drugog reda.

Beograd je grad svih ljudi, bez obzira na veru, nacionalnost i materijalano stanje. Beograd je i Marinkova bara i Terazije, kao i Vračar, Dudovica ili Skela. Danas sam na poziv stanovnika ovog dela prestonice došao da razgovaram o rešavanju problema koji ih muče – istakao je Vesić.

On je ukazao da je na današnjem sastanku dogovorena izgradnja dečjeg igrališta u Marinkovoj Bari, kao i rešavanje divljih deponija, te određenih problema sa vodovodom i asfaltiranjem ulica.

Na sastanku su bili prisutni direktori „Gradske čistoće”, „Beograd puta”, „Javnog osvetljenja” i „Vodovoda i kanalizacije”. Na ovaj način pokazujemo građankama i građanima Marinkove Bare da su jednaki sa svim Beograđanima – naveo je Vesić.

Meštanin Marinkove Bare Skender Beriša zahvalio se zameniku gradonačelnika na poseti tom naselju i rešavanju problema.

Svaka mu čast jer je jedini došao da nas poseti i pomogne nam da rešimo probleme koje imamo. Hteo bih da mu se zahvalim u ime svih Roma – istakao je Beriša.

beogradski.rs / Beoinfo

Najnovije

Belgrade
mist
-0 ° C
0.2 °
-0.7 °
99 %
4.1kmh
100 %
Суб
1 °
Нед
1 °
Пон
2 °
Уто
4 °
Сре
4 °