10.3 C
Belgrade

Vidović uručio zahvalnice studentkinjama koje su obavljale praksu u opštini Savski venac

Povodom završetka stručne prakse koje su obavljale studentkinje beogradskog univeziteta u opštini Savski venac, organizovan je svečani prijem kod  predsednika opštine Miloša Vidovića.

Pet praktikantkinja tokom tromesečne prakse ovog leta u Opštini imale su priliku da steknu iskustva i nova znanja u funkcionisanju jedne lokalne samouprave kao što je GO Savski venac.

Predsednik Opštine ovom prilikom je uručio zahvalnice i čestitao im na uspešno završenoj praksi.

Kroz razgovor sa predsednikom studentkinje su sumirale svoje utiske o radu u Opštini Savski venac i podelile svoja iskustva tokom obavljanja prakse.

-Drago mi je da su studentkinje imale priliku da steknu puno novog, praktičnog, znanja i iskustva. Praksa je odlična prilika da se započne profesionalna karijera i verujem da će im ovo iskustvo doprineti u njihovom budućem radu – poručio je Vidović.

Opština Savski venac već treći put učestvuje u realizaciji programa Univerzitetske radne prakse „BG PRAKSA 2022“ koja se sprovodi u organizaciji Gradske uprave Grada Beograda i Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Prijemu je prisustvovao zamenik načelnice Uprave GO Savski venac Vladimir Jovanović.

beogradski.rs / GO Savski Venac

Najnovije

Belgrade
clear sky
8.5 ° C
9.8 °
6.7 °
85 %
3.6kmh
0 %
Нед
16 °
Пон
9 °
Уто
1 °
Сре
2 °
Чет
5 °