13.5 C
Belgrade

Vidović uručio zahvalnice studentkinjama koje su obavljale praksu u opštini Savski venac

Povodom završetka stručne prakse koje su obavljale studentkinje beogradskog univeziteta u opštini Savski venac, organizovan je svečani prijem kod  predsednika opštine Miloša Vidovića.

Pet praktikantkinja tokom tromesečne prakse ovog leta u Opštini imale su priliku da steknu iskustva i nova znanja u funkcionisanju jedne lokalne samouprave kao što je GO Savski venac.

Predsednik Opštine ovom prilikom je uručio zahvalnice i čestitao im na uspešno završenoj praksi.

Kroz razgovor sa predsednikom studentkinje su sumirale svoje utiske o radu u Opštini Savski venac i podelile svoja iskustva tokom obavljanja prakse.

-Drago mi je da su studentkinje imale priliku da steknu puno novog, praktičnog, znanja i iskustva. Praksa je odlična prilika da se započne profesionalna karijera i verujem da će im ovo iskustvo doprineti u njihovom budućem radu – poručio je Vidović.

Opština Savski venac već treći put učestvuje u realizaciji programa Univerzitetske radne prakse „BG PRAKSA 2022“ koja se sprovodi u organizaciji Gradske uprave Grada Beograda i Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Prijemu je prisustvovao zamenik načelnice Uprave GO Savski venac Vladimir Jovanović.

beogradski.rs / GO Savski Venac

Najnovije

Belgrade
light rain
13.7 ° C
14.1 °
11.5 °
73 %
5.7kmh
0 %
Суб
15 °
Нед
6 °
Пон
2 °
Уто
2 °
Сре
-1 °