16.6 C
Belgrade

Vujović: Trećeg aprila biramo budućnost Srbije

Sa građanima Zvezdare, u Velikom Mokrom Lugu, razgovarala je Irena Vujović, koja je tom prilikom istakla da trećeg aprila treba da biramo budućnost Srbije, mir, stabilnost i dalji napredak i razvoj.

– Sve što smo postigli u prethodnom periodu rezultat je zajedničkog rada Vlade, lokalne zajednice i građana. Zbog toga smo danas ovde da vas čujemo i da vidimo šta je to sledeće što možemo da uradimo za ovaj kraj, jer je najvažnije da čujemo glas naroda, navela je Vujović.

Foto: Dušan Ilić, beogradski.rs

Za nas nema podele na građane prvog i drugog reda, jednako ulažemo i razvijamo svaki deo Srbije i trudimo se da svim građanima omogućimo bolje uslove života i životni standard kakav i zaslužuju.

Odgovorna politika predsednika Vučića je od Srbije napravila jaku i stabilnu zemlju. Da bismo nastavili kontinuiran razvoj, da bi imali mir i stabilnost koji su neophodni za dalji napredak Srbije, pozivam sve građane da trećeg aprila podrže predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, kao i listu „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” – zaključila je Vujović.

Foto: Dušan Ilić, beogradski.rs

Predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić izrazio je veliko zadovoljstvo što su građani imali prilike danas da razgovoraju sa članicom predsedništva Srpske napredne stranke Irenom Vujović, istakavši da je ona žena koja ima sjajnu energiju i koja je maksimalno posvećena radu.

Foto: Dušan Ilić, beogradski.rs

– Pred nama je nepunih nedelju dana do održavanja izbora. U poslednjih nekoliko godina od preuzimanja vlasti dosta toga je urađano, ali pred nama ima još puno zadataka i izazova. Kao što naš slogan kaže, zajedno možemo sve, siguran sam da će 3. aprila građani potvrditi ono što se očekuje a to je da zabeležimo ubedljivu pobedu na predsedničkim, parlamentarnim i gradskim izborima i da nastavimo da stvaramo još kvalitetnije uslove za život svih nas, rekao je Jeremić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.6 ° C
18 °
15.7 °
48 %
6.2kmh
0 %
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
15 °
Суб
14 °