16.6 C
Belgrade

Vujović: U Lazarevac se dosta ulaže

Irena Vujović je posetila Lazarevac i Beli Potok, gde je razgovarala sa okupljenim građanima i navela da joj je drago što je u prilici da govori o svemu što smo zajedno postigli u prethodnom periodu, ali i da vidimo šta još možemo da uradimo kako bi građani u svakoj lokalnoj sredini imali kvalitetniji život.

Vujovićeva je navela da se u Lazarevac u poslednje vreme dosta ulaže, pre svega u putnu i komunalnu infrastrukturu i dodala da je Lazarevac među prvim opštinama u Srbiji u kojima se gradi nedostajuća kanalizaciona mreža u okviru projekta „Čista Srbija“. Puno stvari je ovde započeto i urađeno i imamo rezulatate, ali tek predstoje kapitalne investicije – izgradnja dva postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, rekla je Vujović.

Prema njenim rečima kada je Beli Potok u pitanju i tu imamo rezultate, od izgradnje i rekonstrukcije 11 ulica, preko vodovodne mreže, do izgradnje parkova, terena i rekonstrukcije zdravstvene ambulante.

Na samom kraju Irena Vujović je navela da je važno da nastavimo putem razvoja Beograda i Srbije, ali da bi sve to bilo moguće važno je da trećeg aprila pobedi Aleksandar Vučić i lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”.

Važno je da slušamo građane, jer samo ako slušamo ljude i radimo zajedno možemo da gradimo još bolju i jaču Srbiju za sve njene građane, ali i generacije koje dolaze, zaključila je Vujović.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.6 ° C
18 °
15.7 °
48 %
6.2kmh
0 %
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
15 °
Суб
14 °