11.6 C
Belgrade

Završeni radovi na spuštanju i obnovi plafona u vrtiću „Dečiji gaj“

Gradska opština Čukarica, na predlog i u skladu sa potrebama Predškolske ustanove Čukarica, izdvojila je sredstva iz svog budžeta za radove na postavljanju novog plafona u vrtiću „Dečiji gaj“, u naselju Cerak Vinogradi.

Radovima je obuhvaćeno preko 300 metara plafona vrtića, u hodniku i prostoru sale za fizičko vaspitanje, a obnovom su zamenjene cevi u postojećim prostorijama vrtića.

Objekat vrtića obišle su članica Veća GO Čukarica Stana Lukić i direktorka PU „Čukarica“ Biljana Gajić.

Stana Lukić je istakla da se opština trudi da, u okviru sredstava za tekuće održavanje, izdvoji sredstva za potrebe čukaričkih vrtića.

„Svake godine, u saradnji sa našom Predškolskom ustanovom, ulaganjem u održavanje vrtića, trudimo se da doprinesemo kvalitetnom boravku mališana u objektima na Čukarici. Na predlog Predškolske ustanove, završili smo obnovu plafona u vrtiću „Dečiji gaj“, gde je zbog pucanja cevi bilo neophodno izvšiti kompletno saniranje, zamenu postojećih cevi i spuštanje plafona“, rekla je prilikom obilaska Stana Lukić podsetivši da je na inicijativu ustanove protekle godine, u okviru tekućeg održavanja, opština sanirala dvorišta vrtića „Veseljko“ i „Sanjalica“.

Izrazivši zahvalnost na pomoći i podršci, direktorka PU Čukarica Biljana Gajić je rekla da je reč o veoma značajnim radovima, koji obuhvataju veći deo površine vrtića. Obilasku radova prisustvovala je i Mirjana Čanković, referent za tekuće investiciono održavanje PU „Čukarica“.

GO Čukarica

Najnovije

Belgrade
clear sky
11.6 ° C
11.8 °
10.2 °
62 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
14 °
Суб
14 °
Нед
16 °