12.6 C
Belgrade

Završeno asfaltiranje Ulice Palih boraca u Jakovu

U Jakovu je na zadovoljstvo meštana asfaltirana Ulica Palih boraca, koja je u prethodnom periodu bila prepuna oštećenja, dok je danas potpuno rekonsturisana i spremna za saobraćaj.

“Na inicijativu građana Ulice palih boraca i Mesne zajednice Jakovo, rekonsturisali smo ovu ulicu dugačku 650 metara, za čije izvođenje je izdvojeno 18 miliona dinara plus pdv. Na samom početku ulice se nalazi i Dom zdravlja, gde ćemo obeležiti nova parking mesta. Ulica će imati ležeće policajce, saobraćaj će biti usporen, pošto u ovom kraju živi puno dece” – rekli su prilikom obilaska završnih radova Predrag Baroš i Srđan Gagić, članovi Veća GO Surčin.

Građani su prezadovoljni urađenim poslom. Ističu da je prethodno ovde bilo puno rupa uz jako usku ulicu. Ovo danas opisuju kao nešto potpuno drugačije i ističu da se u Jakovu puno pozitivnih stvari može videti i zahvaljuju lokalnoj samoupravi na tome.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...