-0.3 C
Belgrade

Završni radovi na asfaltiranju ulice Sime Markovića

Predsednik GO Barajevo Slobodan Adamović obišao je radove  na asfaltiranju dela ulice Sime Markovića –  Borački vis u dužini od 2100 metara, koje izvodi JKP “Beograd put”.

“Zaista mi je drago što će ova važna deonica uskoro biti završena i zahvaljujem sugrađanima Velikog Borka i okolnih mesta na strpljenju i razumevanju.

Takođe, bih iskoristio priliku da naglasim da je u našoj opštini u proteklih šest godina asfaltirano, sada već, više od 130 km puteva i zahvaljujem svim mojim sugrađanima koji nam konstantno pružajupodršku i prepoznaju koliko je truda i stedstava uloženo u razvoj putne infrastukture.

Razumem i one koji su nezadovoljni, jer je zaista potrebna ogromna količina sredstava da bi se svaka ulica asfaltirala, pogotovo kada se radi o ovako razuđenoj opštini, ali obećavam da putna infrastuktura ostaje i dalje prioritet i da nastavljamo sa radovima” – kazao je Adamović i dodao da nakon završetka ovih radova počinje rekonstrukcija ulice Dobrivoja Maksimovića u Šiljakovcu u dužini od 1100 metara.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
-1.8 ° C
-1.2 °
-2.6 °
73 %
4.1kmh
75 %
Уто
-2 °
Сре
1 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °