24.8 C
Belgrade

Završni radovi na uređenju Ulice Žila Verna u Sremčici

Unaselju Gorica u Sremčici trenutno su u toku završni radovi na uređenju Ulice Žila Verna. Reč je o rekonstrukciji ulice u dužini od 500 metara, koja se prostire unutar samog naselja, u neposrednoj blizini Osnovne škole „Duško Radović“ i vrtića „Gorica“. Kompletna rekonstrukcija, koju na inicijativu opštine sprovode ekipe JKP „Beograd put“, obuhvata zamenu dotrajalog kolovoza kao i popravku ivičnjaka i šahtova na mestima gde je bilo oštećenja.

Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić obišao je danas završne radove na uređenju ove saobraćajnice zajedno sa pomoćnikom predsednika Petrom Mandićem i članom Opštinskog veća Čedomirom Sovtićem.

U razgovoru sa građanima predsednik je rekao da je ovo još jedna u nizu saobraćajnica koje se uređuju na Čukarici i najavio da će nakon završetka Ulice Žila Verna, ekipe „Beograd puta“ početi sa rekonstrukcijom Ulice Tomasa Edisona, takođe u naselju Gorica. Predsednik je podsetio da se uporedo sa ovim radovima obavlja i sanacija Doljanske ulice u Sremčici.

Član Veća Čedomir Sovtić je ovom prilikom dodao da uskoro počinju i radovi na više lokacija širom Čukarice, te će tako početi rekonstrukcija ulica Siniše Stankovića,  Dušana Vlajića, kao i Ulice Grigora Viteza na Julinom brdu, a predstoje i radovi na proširenju Ulice 13. septembra u naselju Rušanj.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
scattered clouds
24 ° C
26.3 °
22.8 °
72 %
1.5kmh
40 %
Пет
26 °
Суб
26 °
Нед
23 °
Пон
18 °
Уто
20 °