24.8 C
Belgrade

Zimski NO STRESS semestar – besplatna obuka skijanja za sudente sa Čukarice

Kancelarija za mlade opštine Čukarica, u saradnji sa Ski klubom „Skitrack“, realizuje projekat „Zimski NO STRESS semestar“ namenjen studentima sa prebivalištem na teritoriji opštine Čukarica. Projekat se odnosi na obuku kako početnika u skijanju, tako i na korekciju već formiranih rekreativnih skijaša na specijalizovanom ski simulatoru, instaliranom na Adi Ciganliji.

Polaznici obuke će tokom časova sa licenciranim ski instruktorima veoma brzo i efikasno naučiti osnove skijaške tehnike ili podići nivo svog već postojećeg skijaškog znanja. Prednost održavanja časova na ski simulatoru je višestruka, jer usled idealnih pedagoških uslova, pređene kilometraže i veoma bezbednog načina edukacije polaznici znatno brže savladaju tehnike skijanja u odnosu na klasične časove obuke na pravom snegu.

Tokom „Zimskog NO STRESS semestra“ studenti će imati priliku da nauče kako pravilno i bezbedno da skijaju u bazičnoj tehnici, kako da odaberu adekvatnu skijašku opremu prilagođenu svom tehničkom znanju, ali i kako da se ponašaju na stazi tokom skijanja.

Prijava za „Zimski NO STRESS semestar“ počinje 24. januara, a trajaće do popune kapaciteta. Svi studenti starosti do 30 godina sa prebivalištem na teritoriji opštine Čukarica mogu da se prijave za besplatnu obuku skijanja na mejl: obukaskijanje@cukarica.rs. Prilikom prijave je potrebno navesti ime i prezime i kontakt telefon, a u prilogu mejla je potrebno dostaviti:

– očitanu ličnu kartu (sa čipom) ili skeniranu ličnu kartu (bez čipa) i

– skenirane prve strane indeksa (slika i osnovni podaci) i poslednji overen semestar.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
scattered clouds
24 ° C
26.3 °
22.8 °
72 %
1.5kmh
40 %
Пет
26 °
Суб
26 °
Нед
23 °
Пон
18 °
Уто
20 °