23.9 C
Belgrade

Značajna podrška radu Gradske opštine Vračar

Gradsku opštinu Vračar danas je zvanično posetio član Gradskog veća Vuk Mirčetić. Zamenik predsednika Opštine Dejan Ribać i pomoćnik predsednika Marko Nikić održali su sastanak sa uvaženim Većnikom, na kome je fokus bio na unapređenju saradnje dve gradske institucije, kao i drugih organizacija, ali i ukuljučivanje u direktan rad sa mladima, koji imaju posebnu odgovornost kada je u pitanju delovanje u skladu sa javnim interesom.

„Jedna od tema bila nam je osnivanje „Gradske kuće“, po ugledu na onu na Novom Beogradu, pored našeg Info centra. „Gradska kuća“ bila bi servisni centar u službi građana 24 sata, preko koga će moći da se dobiju odgovori na sva pitanja, da se informišu o svim aktivnostima Opštine i Grada Beograda,  kao i da se predlože rešenja za probleme ili da se ostave primedbe. Prioritet nam je da su građani zadovoljni, ali i kvalitet našeg poslovanja, a to će biti glavna svrha informativno-servisnog centra Opštine,“ rekao je Dejan Ribać.

„Informativne aktivnosti ovog servisa biće nezamenljiva podrška u radu Opštine. Kvalitet servisnih aktivnosti osiguraćemo primenom inovativnih rešenja u komunikaciji i radu sa našim sugrađanima“, istakao je Marko Nikić.

Gradska opština Vračar, dugoročno gledajući, podstiče aktivno građanstvo i njihovo učešće u radu i životu opštine, te je i ovaj sastanak odgovor na razvojne društvene promene i potrebe današnjice.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
18.7 ° C
19.6 °
16.7 °
44 %
3.6kmh
0 %
Пет
18 °
Суб
16 °
Нед
17 °
Пон
13 °
Уто
8 °